Yhteystiedot

Puh. 0404 123678

jyrki.aikas@gmail.com

Tutkimuksesta 

Palvelemme joka päivä - Puh 0404 123567. Yhteyttä voit ottaa klo 10-21,
myös 
viikonloppuisin ja pyhisin  Voit jättää myös soittopyynnön esim. tekstiviestillä.

kunnantalon_portailla_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hintaesimerkkejä (tutkimus tehdään yleensä kolmea koiraa käyttäen)

kerrostalo- tai rivitalohuoneisto 300 EUR
pieni mökki tai yksiö kysy tarjous, hinta n. 250 EUR
omakotitalo 350 EUR (kysy tarjous yli 250 m2 taloista)
toimisto ja liiketilat alk. 250 EUR (Kaikki hinnat sis. 24% ALV)

Tutkimushintaan sisältyy koirien tekemä tutkimus, tekniset mittaukset, pintanäytteet, matkakustannukset lähikunnissa  ja kirjallinen raportointi.

Tekniset mittaukset erikseen tilattuna 150 EUR (ei korvaa omakotitalon asuntokaupan kuntotarkastusta)
Mikäli raportin saatuasi päätät tilata mittausten jälkeen myös koiratutkimuksen, maksamasi hinta hyvitetään homekoiratutkimuksesta.

Homekoiratutkimuksen + mittaukset -paketin matkakulut: 
Jyväskylä, Muurame ja Laukaa: 0 EUR

Jämsä, Keuruu 20 EUR. Hankasalmi 25 EUR. Mikkeli, Kuopio, Seinäjoki 35-40 EUR. Lahti, Tampere, Pohjois-Satakunta 40  EUR. Hämeenlinna 40 EUR.
Pääkaupunkiseutu  70-100 EUR. 

Matkakulut pelkkä tekninen tutkimus: Jyväskylä ja Muurame 0 EUR. Muut paikkakunnat normaali kilometrikorvaus 0,41/km tai sopimuksen mukaan. Ei kuluja jos sopii jonkin muun ajon yhteyteen.

Jos olet altistunut ja etsit mikrobipuhdasta asuntoa,soittele ja kartoitetaan tilanteesi.
Mikäli ensimmäinen ei sovellu, seuraavat tutkitaan alle omakustannushinnan. Pääasia ettei kukaan joudu kärsimään sisäilmaongelmista.

 Luna2.png

 

Yleistä homekoiratutkimuksesta

Kartoituksen tavoite on selvittää koiran avulla esiintyykö kiinteistössä mikrobiperäisiä hajuja. 

Tutkimuksesta tehdään kirjallinen raportti ja luovutetaan tilaajalle sovitulla tavalla. Raportti sisältää perustiedot kohteesta, valokuvia/ tarvittaessa lämpökamerakuvia kohteesta, riskirakenteista ja koiran ilmaisemista paikoista. 

HUOM! Homekoiratutkimus ei korvaa esim. asuntokaupassa kuntotarkastusta vaan on erillinen lisätutkimus.  

Huomioi ennen tutkimusta

- Mikäli kiinteistöstä on olemassa tietoja ja materiaalia niin etsi ne valmiiksi. Kiinteistön pohjapiirustus, tiedot mahdollisisista aiemmista tutkimuksista, kosteusvahingoista ja remonteista. Nämä tiedot kirjataan etsintäraporttiin.

- Jos tiloissa on ilmeisen runsaasti mahdollista homeen hajua, asunnon kunnollinen tuulettaminen saattaa olla tarpeellista

- Isommat lemmikkieläimet, niiden lelut, luut ja ruoat on siirrettävä pois tutkittavista tiloista. Koirat voi laittaa esim. autoon varsinaisen etsinnän ajaksi.

- Rikkoutuvat tavarat, myrkylliset aineet ja vaaralliset esineet (naulaiset lankut) on siirrettävä pois

- Seinän vierustoilta on siirrettävä mahdollisuuksien mukaan koiran työskentelyä estäviä huonekaluja mikäli niiden takana epäillään olevan mikrobivaurioituneita rakenteita.

- Tilaajan tai hänen edustajansa on oltava mukana kartoituksessa. Koirat ovat tottuneet työskentelemään vaikka paikalla olisi runsaastikin väkeä.

- Aikaa tutkimukseen menee haastatteluineen 2-3 tuntia riippuen kohteen koosta. Tilat käydään yhdessä läpi ennen koiran sisälle päästämistä. Koirat tutkivat tilat yksi koira kerrallaan.